Wednesday, October 20, 2010

Jamban , Tandas atau Toilet

Mengapa sekarang aku ni begitu payah nak update blog? Ini disebabkan oleh masalah internet. Oleh itu mood untuk update blog agak pudar. Ok..ok kali ni nak cerita sikit pasal jamban.Aku tergerak nak cerita benda ni pasal aku sangat-sangat sakit hati dengan tandas awam atau erti kata lain tandas yang digunakan oleh ramai orang.

Cuba la anda bayangkan mood nak berak pun boleh hilang apabila pintu takde..Dahla bau hancing pering (ayat orang terengganu).

nak masuk pun geli jamban ni

Satu pertanyaan aku..Kenapa ada orang yang lepas berak atau kencing mesti tak flush? Adakah mereka mahu memberi saguhati kat orang lain yang guna tandas tu?pelik betul manusia.

restroom kat New York



bersih kan tandas ni


Ni sekadar luahan aku sebagai manusia yang mahukan tempat menunaikan hajat yang bersih.. Bila la Malaysia nak ada tandas terbersih di dunia ye....

nanti aku update lagi ye...exam sedang berjalan ni..

3 comments:

  1. sebab nye. pekerja bersih tandas kurang kot. hahaha

    ReplyDelete
  2. betul tu tempat yang nak qada hajat mesti ok punya

    ReplyDelete

Nak luah perasaan?? Silakan jangan malu-malu
1001 comment